«Всі ми трішечки ПРОКИНУТІ…

10 мая 2019 г.
…Особливо вранці!» – заявляє команда діджитал-агенції Plan.Net Ukraine у новому ранковому серіалі. Який, до речі, вже можна подивитися на каналі Sandora в YouTube.
Найкращий напій для ранку – саме так позиціонує себе бренд Sandora. Потрійний фруктовий заряд соків Sandora дарує позитивний настрій на весь день, а широка лінійка дозволяє кожному обрати свій улюблений смак!
Цей меседж і намагалася донести до споживача креативна команда агенції. І відшукала доволі нетривіальне рішення — бо скільки ж можна дивитися ті рекламні прероли?!
Проаналізувавши уподобання цільової аудиторії, стало зрозумілим, що люди надають перевагу довготривалим історіям, що складаються з коротких веселих сюжетів з улюбленими персонажами. Тож типових ситуацій, що відбуваються зранку, і продуктової лінійки бренда мало б вистачити на цілий комедійний серіал. Тому вперше в Україні було вирішено створити медійний продукт такого формату від імені бренда.
Для проекту взяли різні смаки з лінійки Sandora, а також були обрані селебріті, які мають різні уподобання, хобі, аудиторію. Їхня ранкова буденність і була покладена в основу сценаріїв. І понеслося…   
Ще й на світ не зазоріло, а знімальна група вже вирушила будити телеведучого та YouTube-влогера Олександра Педана. Під час зйомок він встиг поспати, знову прокинутися, «похрумкати» своєю улюбленою Sandora «Фрукти Цілі» та познайомитися з новим чотирилапим другом — Гео.
Далі об’єктиви камер та освітлювальні прилади було скеровано на й без того світлий ранок учасниці відомого реаліті-шоу та Insta-блогерки Яни Станішевської. Виявилося, що вийти з дому, не перевіривши все на світі, – те ще завданнячко. На щастя, нагодилася улюблена апельсинова Sandora, смак якої здолає всі ранкові хвилювання. Підписники чарівної Яни легко впізнають в її образі себе або знайомих.
А підписники відомого актора та Insta-блогера Саші Озоліна дізнаються про новий лайфхак, а саме: як підвестися з ліжка з першого ж будильника. Цей метод такий самий дієвий, як і ранковий заряд від мультифруктового соку Sandora. Не вірите? То подивіться третю серію!
Ну і крапелька арту в буденність – популярний Insta-персонаж Маша Оз. Вона відома своїми космічними stop-moution-відосиками у соцмережах. Саме в такому стилі й серія з нею у головній ролі. Колекція ранків Маші така ж різноманітна, як і вся лінійка соків Sandora.
Персонажі серіалу доволі різні, але об’єднує їх одне – ранковий фруктовий заряд від Sandora. У кожного він свій. Залишається відкрити пачку улюбленого соку та побажати смачного перегляду: https://www.youtube.com/channel/UCaB4kSTgab9wK1wK2vm4Lhw
На підході другий сезон. Тож дивіться не проспіть ;)  
 
Про групу Serviceplan GROUP:
SERVICEPLAN GROUP — найбільша незалежна група агенцій в Європі з головним офісом в Мюнхені (Німеччина). Заснована в 1970 році як рекламне агентство, сьогодні SERVICEPLAN Group це: офіси в більш ніж 42 країнах світу з партнерськими локаціями в 27 країнах і близько 4100 співробітниками. Група надає всі види комунікаційних послуг з одних рук. В Україні SERVICEPLAN Group представлена агенціями: IQ MEDIAPLUS (Медіа), SERVICEPLAN Ukraine (Креатив) і Plan.Net (Діджитал).
Офіційний сайт міжнародної групи: http://www.serviceplan.com/
Про Serviceplan Ukraine:
Serviceplan Ukraine приєдналася до Serviceplan Group в 2017 році, вже маючи більш ніж п'ятнадцятирічний досвід створення і розвитку ефективних маркетингових кампаній для брендів світового рівня в Україні. Серед них: Київстар, PepsiСo, Henkel, Greenville, Unicef, Danone, Lipton, Philip Morris тощо. Основними напрямками діяльності агенції є: запуск і просування брендів, стратегічне планування у сфері маркетингових комунікацій, розробка та адаптація креативних концепцій, а також проведення інтегрованих рекламних кампаній. В активі агенції 25 престижних нагород EFFIE AWARDS.
Serviceplan Group в Україні: http://www.serviceplan.com/en/serviceplan-ukraine.html
Про IQ MEDIAPLUS:
IQ MEDIAPLUS — національна медіаагенція, яка є частиною SERVICEPLAN Group – найбільшої незалежної групи агенцій в Європі з головним офісом в Мюнхені (Німеччина). В Україні IQ MEDIAPLUS почала працювати з 2018 року на базі IQ Group, що об'єднує агентства повного циклу з більш ніж 15-річним досвідом: IQ Media і Ad Hoc Communication. Серед ключових напрямків роботи IQ MEDIAPLUS — розробка і впровадження результативних стратегій просування брендів і продуктів у локальному медіаполі.
Про Plan.Net:
Plan.Net — мережева digital-агенція повного циклу з великою експертизою у сфері просування продуктів та брендів в Інтернеті. У портфелі агенції проекти різного ступеня складності. Від розробки комплексних стратегій і складних екосистем, до створення лендінга для міжнародних і локальних компаній, серед яких: Huggies,  Nutricia, Billa, Sandora тощо.
 


Комментарии

Еще никто не оставлял комментариев к данному материалу.

Добавить комментарий



Похожие статьи

  • Не всі вважають телевізійний ролик за участю Ющенка соціальною рекламою
    «Секретаріатом Президента України підготовлено інформаційний ролик, в якому Глава держави дав оцінку останнім подіям у країні», – так заступник Глави Секретаріату Віктор Бондар прокоментував появу сюжету, який з 21 червня 2007 року демонструється в ефірі кількох загальнонаціональних телеканалів. За його словами, ролик виготовлено на правах соціальної реклами і він відповідає всім вимогам законодавства щодо подібної інформаційної продукції.
  • Всі 4 оператори, що отримали ліцензію на цифрове наземне ефірне мовлення DVB-Т, вийшли в ефір
    З 14 травня 2007 року цифрове наземне ефірне мовлення стандарту DVB-T запущено в ефір усіма 4-ма операторами, які на початку 2006 року отримали ліцензії на цифрове ефірне мовлення. Раніше, 1 травня 2006 року, у київському ефірі на 51 ТВК з’явилося 5 цифрових телепрограм: ТОНІС, КДТРК (майбутній «Мегаканал»), «Культура», «КРТ», Телеканал новин «24» та 3 радіопрограми: УР-1, УР-2 («Промінь»), УР-3.