Дослідження PR-ринку України – UAPR пропонує обговорити «правила гри»

25 декабря 2006 г.
28 грудня 2006 року Українська Асоціація зі  зв’язків з громадськістю (UAPR) проведе круглий стіл на тему «Кількісне та якісне вимірювання PR-ринку в Україні». Дослідження планується провести у січні 2007 року, а результати будуть оголошені в лютому. В ході круглого столу будуть вироблені критерії, підходи й напрямки дослідження PR- ринку України, які забезпечать адекватність отриманих результатів потребам та реаліям ринку. До участі в круглому столі запрошуються представники українських PR- агентств, Української PR- Ліги, ЗМІ, а також компаній, зацікавлених у залученні професійних PR- послуг.
На сьогоднішній день в Україні не існує єдиних і зрозумілих для всіх компаній критеріїв виміру обсягів PR- ринку і його ключових напрямків.
Довідкова інформація
Українська Асоціація зі Зв'язків з Громадськістю (UAPR) була заснована представниками компаній – лідерів української PR-індустрії, як реакція на низькі стандарти роботи в галузі зв'язків з громадськістю. Місія UAPR – впровадження в Україні високих професійних стандартів PR.
Ідея створення Асоціації виникла в 2001 році; робоча група по підготовці UAPR до офіційної реєстрації була створена в 2003 році. З 2005 року UAPR діє як міжнародна громадська організація, діюча в рамках стандартів PR- індустрії, прийнятих на Римській і Стокгольмській конвенціях. У тому ж році був прийнятий Етичний кодекс UAPR з найбільш високими вимогами на вітчизняному PR-ринку.
UAPR представляє Україну в Міжнародній організації комунікаційних консультантів (ICCO).




Комментарии

Еще никто не оставлял комментариев к данному материалу.

Добавить комментарий



Похожие статьи

  • Дослідження ставок промоперсоналу: чи змінився ринок внаслідок пандемії?
    Цієї весни цінові дослідження маркетингової галузі цікаві, тому що відображають не лише природні коливання ринку, а й також вплив всесвітньої пандемії на оплату промоперсоналу.
  • АЛЛО пропонує затестити романтикометр
    АЛЛО запрошує перевірити свій рівень романтичності за допомогою тесту «Який ти романтик». Його можна пройти за допомогою «Allo Smart Bot» у Viber.
  • Особливості автоматичної гри в ігрових автоматах казино Паріматч
    Режим автоматичної гри є однією з найпоширеніших функцій в онлайн-автоматах. Переважна більшість моделей практично всіх відомих брендів дають можливість не натискати кнопку старту кожного разу, замість цього можна вибрати ставку, вказати кількість ліній, визначити число запусків, внести додаткові налаштування - а далі просто спостерігати за тим, що відбувається на екрані.
  • Тенденції щоденних та щотижневих видань за новими даними компанії TNS в Україні (дослідження NRS Київ*)
    У сегменті щоденних видань Києва відбулися наступні зміни: Перша трійка лідерів серед щоденних видань не змінилася (з 2007 року). До неї продовжують входити газети «Сегодня», «Факты» та «Газета по-киевски». Розрив в аудиторії одного номеру між виданнями «Факты» та «Газета по-киевски»  скоротився на 33%. В сегменті суспільно-політичних видань аудиторія одного номеру зросла у трьох видань: «Газети по-українськи» (плюс 17%),  «Сегодня» та «Газета по-киевски» (плюс 1%). Скоротилася аудиторія таких видань як «Блик» (мінус 10%), «Факты» (мінус 6%), «Комсомольская правда» (мінус 3%). Зросла аудиторія щоденних ділових видань. Так аудиторія одного номеру газети «Дело» зросла на 9%, «Коммерсанта» на 3% та «Экономических известий» на 2%.
  • Нові данні дослідження NRS компанії TNS Ukraine – тенденції щоденних та щотижневих видань.
    24 квітня компанія TNS Ukraine розіслала результати весняного дослідження аудиторії газет (NRS), які розповсюджуються в Києві.
  • Звернення до Президента України, Прем’єр-міністра України, Голови Верховної Ради України...
    Користуючись нагодою, дозвольте висловити вам свою повагу та звернутися до вас як до політиків та відповідальних громадян. 25 грудня 2008 року у Верховній Раді України зареєстровано Проект Закону №3563 Кондратюк-Абдулліна про внесення змін до Закону України «Про рекламу» (щодо запобігання негативним наслідкам фінансово-економічної кризи у рекламній галузі та електронних засобах масової інформації).
  • Василь Горбаль пропонує на рік звільнити друковані ЗМІ від сплачування податків
    Народний депутат, член фракції Партії регіонів Василь Горбаль пропонує звільнити від сплачування податку на додану вартість операції з виконання робіт і надання послуг у видавничій діяльності газет до 1 січня 2010 року, повідомляють «Українські новини». Про це йдеться в законопроекті «Про антикризові заходи у виданні друкарських засобів масової інформації», зареєстрованому у Верховній Раді 29 грудня 2008 року.
  • Позачергові вибори до Верховної Ради України спричинять дефіцит площин на ринку зовнішньої реклами
    Оголошені Президентом дострокові вибори спричинять різке зростання попиту на рекламні площини по всій країні. Ціни для комерційних клієнтів піднімуться мінімум на 30%, про що вже давно говорять оператори, ціни на розміщення політичної реклами будуть ще більшими. На сьогодні середня вартість якісної площини формату 3х6 у Києві починається від 650 дол. США.
  • Комітет ВР з питань свободи слова пропонує Нацраді скасувати мовні рекомендації
    Комітет ВР з питань свободи слова та інформації запропонував Нацраді з питань телебачення та радіомовлення скасувати нову редакцію Рекомендацій щодо визначення мови програм і передач (затверджених рішенням № 580 від 26.03.2008 р.). Голова Нацради Віталій Шевченко каже, що його позиція від цього не зміниться.
  • В Україні з'явилися дослідження eye tracking
    У вівторок вперше в Україні було представлено метод маркетингових досліджень eye tracking. Технологія дозволяє дослідити, які з елементів рекламних матеріалів привертають найбільшу увагу споживачів. Основною відмінністю eye tracking вважають те, що респонденти при дослідженні знаходяться у найприродніших умовах, а значить дають правдивіші відповіді та результати.